Stockholm & Porec, Croatia.

mabontomic.jpg

Hej, tillbaka i München igen. Var ju här i söndags så börjar kännas som i “the gold old days” mao på flygplatser hela tiden. Har nu två resor kvar detta året. Nu flyger jag, utan maken, strax till Stockholm för att mysa med min äldsta dotter, umgås med kompisar och ha lite spännande möten.

Hello, back in Munich again. Last time here was three days ago and starting to feel like “the good old days”, i.e. on airports the whole time. Have to trips left this year. This trip, without husband, going to Stockholm so enjoy some time with my eldest daughter, with friends and some exciting meetings.

mabontomic.jpg

För att hinna med allt i Stockholm krävs lite planering, och det är jag en mästare på. Har fått in allt jag vill, nästan. Men har lite utrymme kvar för oförutsedda saker. Men försöker att få till luft då vissa gånger har varit helt galet mycket aktiviteter och har nästan sprungit runt i cirklar. Och det behövs ju inte…

To be able to do everything that I want to some planning is needed and that I’m pretty good at. Have manage to get all in, that I wanted, almost anyway. Do have some extra time left, but am trying not to run around like a crazy monkey.

Fick ett nytt Eurobonus guldkort av ex-maken så utnyttjar det för både check-in och för lite god mat i någon av loungerna. Lyxigt!!     And got a Euro onus Gold Card, again, from my ex-husband so taking advantage of this regards check-in and eating/drunking in the lounge. Nice!!  

Fick ett nytt Eurobonus guldkort av ex-maken så utnyttjar det för både check-in och för lite god mat i någon av loungerna. Lyxigt!!  

And got a Euro onus Gold Card, again, from my ex-husband so taking advantage of this regards check-in and eating/drunking in the lounge. Nice!!  

mabontomic.jpg

Sedan blir det en kort tur till Porec, Kroatien nästa helg med maken för att fixa några saker där och för att fira min födelsedag.

Därefter blir det snö, skidåkning, stuguthyrning, städning och massa besök från familj och kompisar. Vilketnjag ser fram emot jättemycket!! Vi ses! Ciao Catharina

 Then a trip to Porec, Croatia next weekend to fix a couple of things there and to celebrate my birthday.

Then it is time for snow, skiing, taking care of our guests in the Chalets and family & friends in our house. Which I’m really looking forward to!! See you! Ciao Catharina