Postcards Stockholm

FullSizeRender.jpg

Hej, har fina dagar här i Stockholm. En mix mellan att umgås med min äldsta dotter, kompisar och jobb. Tja jobb och jobb, snarare möten. Har även tagit tag i mitt onda i kroppen och väntar på att få tid för magnetrönten men vet ej om det hinns med. Här är det fantastiskt fint vinterväder; sol, blå himmel och minusgrader. 

Hello, having really nice days here in Stockholm. A good mix between spending time with one of my daughters, friends and work. Well, not work oer se more meetings. And have managed to get a doctors appointment for my ace in the body and are hoping to get a time for a MR-scan. But time is running out... The weather here is cold but fantastic, sun and blue sky.  

FullSizeRender.jpg

Lite kulturellt måste jag vara när jag är här. Denna gången blev det en tur till nyöppnade Nationalmuseum. Fantastiskt fint! Mer om det i ett separat inlägg.  

And of course I just need to go to a museum. This time the newly renovated Nationalmuseum. Fantastic!!! More about the musuem in a separate post.  

FullSizeRender.jpg

Åker tunnelbana och buss. Perfekt att ta sig runt. Här en vacker tunnelbanestation: Kungsträdgården. 

Using the fabulous commute system here in Stockholm. And also nice to see some beautiful underground stations.   

IMG_6554.JPG

Jo, det blev ett museum till faktiskt! Skansen o dess julmarknad. Värt varenda öre i inträde (160 kr) och kul med all historia. Julmarknaden får högsta betyg av mig. Fler bilder utlovas. Har ett begränsat med bilder på mobilen med desto fler på kaneran. Och har köpt en sladd så nu kan jag ladda över alla bilder till datorn. Tjohooo! Men måste konvertera min externa hårddisk för att kunna ladda upp och spara bilder där. Det går framåt! Känner mig riktigt teknsikt komptetent. Inte vardag det händer. 

And yes, another museum as well; Skansen with its Christmas Market. Worth every penny (15 euro) in entrance. More pics from are coming since I’m now a proud owner of a card reader for my computer. Just need to format my external hard disk from pc to mac. Feeling very high tech!! Not everyday I have that feeling... 

FullSizeRender.jpg

Nu sitter jag på Espressohouse och dricker en tomtelatte och lyssnar på julmusik. Har gjort alla ärenden som jag tänkt och väntar på en lunchdate med min söta dotter. Sedan blir det ett möte till och därefter hem en sväng. Och sedan middag med en kompis. Så både fulla dagar men ändå inte. Vi ses! Ciao Catharina

Now taking a coffee, wrapping up some notes while drinking a Santa latte and listening to Christmas music. Have done all my errands so just sitting waiting for my lunch appointment; lunch with daughter. Then off to next meeting and then home. Relax for a bit and then dinner with a friend. So nice life!! See you! Ciao Catharina