Salzburg.

mabontomic.jpg

Hej, var i Salzburg igen, förra veckan. Körde min dotter och kompis till flyget så tog med mig min kompis Gunnel och tyckte att vi skulle göra Salzburg lite. Vi hade kört 2 timmars skidåkning först, en fantastiskt vacker dag, men sedan blev det hem för att snabbt fixa iordning oss och packa bilen. Kallt var det men vackert, som alltid! Skrev i min senaste inlägg om Salzburg lite info om staden, kolla här! Nu var det mest promenera runt både i gamla stan... 

Hello, another visit to Salzburg last week. Drew my daughter and her friend to the airport so decided to take my friend visiting from Gothenburg with me. We started the day with skiing for 2 hours and then home, a beautiful day, cold and sunny!! Then home to change and pack the car. Wrote in my last posting about Salzburg about the city itself, check it out here! Now we just walked around in the Old Town...

mabontomic.jpg
mabontomic.jpg
mabontomic.jpg

...och denna gången över floden för att göra ett besök i Mirabellträdgården. Där var ju maken och jag i somras. Och lika vackert men på ett avskalat och avklätt sätt. 

...and this time also over the river to Mirabell Garden. We were her last summer. Just as beautiful but less colors. 

mabontomic.jpg
mabontomic.jpg
mabontomic.jpg
mabontomic.jpg
mabontomic.jpg
mabontomic.jpg

Brrr, vi började frysa ordentligt på slutet och en mysig middag hemma med våra makar väntade. Fin dag i Salzburg! Men oj, vad fel jag körde när vi skulle hem. Följde varken GPs:en eller skyltar men det sa vi inget om till våra män. Vi kom ju hem till slut och fick mer tid att prata... På återhörande! Ciao Catharina

Brrr, we started to get really cold in the end and at home our husbands were waiting with dinner. Really nice day in Salzburg. And oh dear, I didn't take the shortest way out of Salzburg, did neither follow the signs nor the GPS. But didn't say anything at home and we did come back home and we got more time to chat... See you later! Ciao Catharina