Happy Monday.

mabontomic.jpg

Godmorgon och Happy Monday!!! Har en kul vecka framför mig, eller närmare bestämt två veckor. På onsdag åker jag hem till Stockholm, och det fantastiskt fina vädret som verkar ha kommit för att stanna. Maxar allt, skall fira båda döttrarna samt göra en weekendresa till Edinburg. Behövde en A4-sida för att planera och fixa och trixa med tider för att hinna träffa så många kompisar som möjligt, få kvalitetstid med döttrarna (kommer inte att se dem på hela sommaren så behöver fylla på och ge mamma kärlek) och kanske hinna med ett eller två besök på några museum. Tur att man är van att planera, hehe

Good Morning and Happy Monday!! I do have a really really nice week, well actually a fortnight in from of me. On Wednesday I'm going to Stockholm, and looking forward to the super duper weather and the light. And all friends and family that I'm going to spend time with. Celebrate my two daughters and spend some quality time with them. Will not see them during the whole summer so need to fill up and give mother-love. I have maxed the time and have carefully made a plan for all activities. Maybe a museum visit or two, as well. And will also do a weekend trip to Edinburgh with ex-mother-in-law and my daughters. 

mabontomic.jpg

Men innan dess blir det träning, arbete på kontoret samt omplanering av mina skott, bl.a. Och just, maj är snart slut! Kära någon vad tiden rusar iväg. Helt otroligt!! Ha en bra dag! Ciao Catharina

But before I travel north fitness, some work and fixing with my flowers, among other things. And, it is June next week. Scary, right? How fast isn't the time flying?? Have a really nice day!! Ciao Catharina