Going home. But we will be back.

mabontomic.jpg

Så kom då dagen då vi behövde åka hem. Vi var här i sex dagar men det kändes som längre då vi hade så mysigt här. 

And finally the day came when we needed to go home. Our stay lasted six days but if felt longer than because we had such a great time here. 

mabontomic.jpg

Sista bilden på "vårt" hus. 

Last pic on "our" house. 

mabontomic.jpg

Vi klev upp vid kvart över fyra, packade de sista sakerna och tog bilen vi lånat till hamnen. Det var så vackert, och visst tänker man att man borde gå upp tidigt i vanliga fall också för att se allt det vackra, men oj man blir ju trött vid tio-snåret då...hehe

We were up at quarter to four, packed the last things and took the car we have borrowed to the harbor. It was so beautiful and you do think when you are up this early that it is a good thing to do, to see things in the early morning light, but at 10 am I'm dead tired... hehe

mabontomic.jpg

Och som jag skrev i inlägget om vår resa hit, så kan man inte reservera plats så vi körde helt sonika hit vår bil vid nio-tiden kvällen innan... Innan vi körde hit vår bil så passade vi på att köpa lite frukt och grönsaker att ta med oss hem. Alltid gott att kunna njuta av solmogna frukter och grönsaker hema en vecka till eller två. 

And as I wrote in my posting on our way here, we couldn't reserve any place at the boat beforehand. The way to do it is to park the car in line at the harbor, which we did the night before... And before that we bought some fruit and vegetables to bring home. Always good to bring home the fresh fruit and vegetables for a week or so at home. 

mabontomic.jpg

Och båten gick från Vela Luka direkt till Split, ca 3,5 timmar. Smidigt. Inte någon lyx precis men kostade med bilen ca 600 kr, så bra pris. Och kaffet här nere är alltid gott precis som i Italien. 

And it was really easy, when we knew how and when to get a space at the boat, with a direct line from Vela Luka to Split. 3,5 hours. Not very fancy but good enough and for a good price, approx 50 euro. And good coffee exactly like in Italy. 

mabontomic.jpg
mabontomic.jpg

Hejdå Vela Luka och Korcula för denna gången! Vi ses absolut igen, snart hoppas jag!! 

Good Bye Vela Luka and Korcula for this time! See you again soon, I hope!! 

mabonomic.jpg
mabontomic.jpg
mabontomic.jpg

Ön Hvar i morgondiset. 

The island Hvar in morning light. 

mabontomic.jpg
mabontomic.jpg

Hello Split! Men här åkte vi bara igenom stan och ut på motorvägen för att sedan åka norrut. Vi hade ca 800 km hem. Det var mycket traffic men det gick bra att köra, skönt! Vi hörde denna gången på rockklassiker och vi sjöng högt tillsammans. Och pratade om vilken fantastiskt mysig vecka vi haft tillsammans och med våra kompisar. Ciao Catharina

Hello Split!! And here we just drove through the town to the highway, going north. We had approx 800 km to drive. A lot of traffic but it went well. We listened to rock classic and sang loudly together. And we also talked about our lovely holiday that we have had together and with friends. Ciao Catharina