Same, same but different...

mabontomic.jpg

Hej, resan hem i onsdags gick bra! Så skönt att min kompis Mia kom ner och följde mig hem. Bra service på flygplatserna också och blev skjutsad i rullstol. Precis som en riktigt pensionär, hehe… Och mitt läkarbesök gick på torsdagen gick också bra. Vi bestämde att jag skulle göra en operation. Det blev en kombination av de två metoderna som de har för just Central Spinal Stenos, både att ta bort en bit av ryggraden för att göra mer plats för nerverna samt en steloperation mao med skruvar mm för att stabilisera en av ryggkotorna som sitter snett. Så nu väntar jag på tid för en ryggoperation… Så väntar, väntar och väntar… på att de skall ringa för tid för operation. Sedan får jag vänta, vänta och vänta igen på operationen… Har fått ny omgång smärttabletter, denna gången svenska. Och i torsdags gick luften ur mig. Ligger och ligger och väntar och väntar…

Hello, the travel home on Wednesday went well! And so nice to have my friend with me, made a real difference. And good service at the airports with wheelchair service. Felt like a real old person, hehe My doctors appointment on Thursday also went well. Will need a surgery, a bigger one in order to free up space for the nerves for my Central Spinal Stenos as well as but some screws in in order to stabilize the spine. So I am now waiting for time for a surgery.. So waiting, waiting, waiting… for them to call me. And then waiting, waiting, waiting for the operation. Have got a new batch of painkillers, this time Swedish ones. And after the doctors appointment I got so restless.. Still in bed and waiting, waiting, waiting… not a real life…

mabontomic.jpg

Men i fredags var lite av energin tillbaka. Lade upp en plan för mina tyskastudier. Läste ut Tisdagarna med Morrie av Mitch Albom och väntade på att mina flickor skulle komma och spendera en del av helgen med mig. Mysigt!!

However, on Friday some of the energy back. Planned my German studies. Finished reading Tuesdays with Morrie by Mitch Albom and waited for my girls to come and spend part of the weekend with me. Nice!

mabontomic.jpg

Mumsade på en semla, eller snarare två. Älskar semlor!

And had a “semla”, or two. Yummy! Love them!

mabontomic.jpg

Mina goa tjejer kom som sagt var och hälsade på sin gamla sjuka mamma, hehe Och vi åt god mat och spelade spel; Ticket to Ride. Hade glömt bort spelreglerna sedan sist, men blev uppdaterad. Kul!! Myste, pratade och myste. Resten av helgen myste jag med svärmor, pratade med både storasyster och storebror på telefon. Och höll kontakt med alla mina kompisar världen över på WhatsApp.

My lovely daughters came to see their old sick mom, hehe We ate nice food, played Ticket to Ride, talked and just enjoyed being together. Had forgotten the rules since last time, but got an update, so managed to understand everything, almost immediately. The rest of the weekend I had a nice time with my mother-law-and, started to read a new book, talked to both my sister and brother on the phone and had contact with my friends on WhatsApp all over the world.

mabontomic.jpg

Äldsta dottern gjorde en stor tjänst och köpte en nya almanacka till mig. Det blev den här fint skogsgröna från Bookbinders Design. Växlar mellan digital och papper. För 2019 blir den en i papper.

Mår bättre och kan röra mig mer och mer så det går framåt, skönt. Så imorgon blir det mer struktur på mina dagar och jag skall börja ticka av min att-göra-lista… i väntan på att få tid för operation. Nu blir det nog en Agatha Christie film på tv med svärmor. Ha en skön söndagskväll. Vi hörs av! Ciao Catharina

My oldest daughter did a big favor and bought me a new agenda for 2019. I got the dark green from Bookbinders Design. I’m moving between digital and paper agendas, every second year. 2019 is paper.

Feeling better and can move more and more. So nice! Tomorrow I will start having a bit more structure of the days and start to tick of my do-to-list.. and wait for the call for the date for my operation. Now me and my mother-in-law will watch a Agatha Christie movie on the TV. Have a nice Sunday evening. See you! Ciao Catharina