Weekly Good News and Bad News w34 & 35.

public.jpeg

Hej, daxs igen för denna veckas Good News and Bad News, som nu är för två veckor. Alltid något nytt…

Hello, time for this weeks Good news and Bad news, this time for two weeks. Always moving forward….

Good News - Sommaren håller i sig och här börjar inte skolorna förrän andra veckan i september så fortfarande sommarfeeling!! | The summer is not yet gone and the schools down here is not starting until second week of September so still summer feeling!!

Bad News - Man svettas... och oj mycket deo behövs. Speciellt när man är bland asfalt och betong och inte på en badstrand. | The sweat… oh dear need a lot of deo. Especially when you are in a big city and not on a beach.

public.jpeg

Good News - Jag är hemma i Stockholm och njuter av värmen samt myser med vänner och mina tjejer. | I’m in Stockholm and enjoying the warm weather here as well, together with friends and my girls.

Bad News - En vecka är för kort och hinner inte se alla men men...behöver prioritera. | A week is too short so will not have time to see everyone.. so need to prioritize.

mabontomic.jpg

Good News - Fick en snabb tid för röntgen på min höft. Denna gången en ståröntgen så att de ser hur det ser ut när jag står upp. | Got a time for an x-ray on my hip, really quick. This time standing up so they can see how the bones are looking when I’m standing.

Bad News - Så ett nytt skadeärende öppnas upp på Skandia, där jag har min försäkring. För tidigt att göra en operation, utifrån operationen som jag genomgick i mars, men jag kommer att få information om varför jag har så ont. | So a new file is now being opened up for me in my private insurance. Too early to make an operation now, need more time after my operation that was done in March, but good to have the process started. Since I’m in a constant pain.

public.jpeg

Good News - Kul att det händer lite och håller på att fixa med lite resor som vår bröllopsresa i september (15 år så något att fira) samt vår Sydafrika resa. Även fast vi har varit här flera gånger nu så alltid spännande då vi alltid hittar på lite nytt. Och stort firande av fd svärfar i Edinburg i december så behöver boka biljett dit. | I like I have things to plan for such as our wedding anniversary trip to Croatia. It’s our 15th anniversary, so worth celebrating. And the our trip to South Africa. Even though we have been there many times we do always plan something new. And big celebration of my ex father-in-law in Edinburgh in December so need to book tickets.

Bad News - Behöver leva lite snålt hemma, men det är egentligen inga problem, eller? Mycket kul att se fram emot. | Need to cut down on expenses when we are at home, but not really a problem when the plan looks like this.

public.jpeg

Good News - Nu börjar jag känna att min kondition och styrka är på väg tillbaka. Timmarna på gymmet samt min långsamma återgång till cykling börjar betala sig. Så glad!! | Finally my strength and my stamina is slowly coming back. The hours in the gym and the slow return the biking is finally paying off. So happy for that!

Bad News - Inte van att ta det så långsamt men men bäst för mig. Lite otålig men skönt att känna att det går i rätt riktning. | Not use to take it slow but I know it’s the best for me. A bit impatient but things are moving in the right direction.

Vi ses! Ciao Catharina

See you later. Ciao Catharina