Inspiration.

open-uri20190611-45-l0lxvm.jpg

Hej på dig! Sitter här och redigerar bilder från Wien från förra året men tänkte att jag lägger upp det på tisdag och så får ni två inspirationsinlägg istället. Det låter väl bra! Fick lite inspiration när jag i morse kikade igenom lite bloggar och såg denna snygga väska på GOOP; ATP Vittoria Tote. GOOP är ju Gwyneth Paltrows business och blogg med både intressanta, inspirerande och ibland mycket kvasivetenskapliga inlägg. Men jag hittar inspiration och saker att läsa där och det som är alltför utflippat bara jag bläddrar förbi. Men just ja, tillbaka till väskan. Visst är det snygg? Och kom då på att jag beställde just dennaATP’s Family & Friends event som jag blev inbjuden på i våras. Den stod där och liksom bara väntade på mig. Kunde helt enkelt inte motstå den!! Nu har den kommit så skall inviga den i veckan, när jag kommer hem till Stockholm, där den står och väntar på mig. Plus några andra småsaker som jag också köpte samtidigt, hehe Ni får se senare i veckan. Kanske matchar flera saker från detta inlägg i en och samma bild?

Hello there! Sitting here and looking through and editing photos from last years trip to Vienna but you will get it on Tuesday instead of today. Hope that is ok? In the meantime you will get two inspirational postings. Not too bad, right? Got some inspiration this morning when I was looking through some blogs and saw this wonderful bag at GOOP; ATP Vittoria Tote. GOOP is Gwyneth Paltrows business and blogg with both interesting, inspiring but sometimes too out in the blue articles. But I always find something here and if it just too much I just skip it. And right, back to the bag. Isn’t it beautiful? And realized then that I actually ordered THIS bag this spring when I was an event at ATP. It just stood there in a corner and I couldn’t resist it. Now it has arrived, in Stockholm, and I’m so much looking forward start using it. Ordered a couple of other things as well… Will share some photos. Maybe you will see more than the bag in one photos?

04_toteme_-fw19_leon_black_monogram_001.jpg

Här är mina absoluta favorittights!!! Toteme!! Köpte dem också i våras och jag har dem på mig så fort jag skall ut och resa men också vara lite sportigt snygg hemmavid. Kul också att de är gjorda för långa personer. Inte var dag som jag tar på mig ett par tights som är för långa och korvar sig… men efter tvätt blev de helt perfekta. Vanligtvis tvärtom. De åker på imorgon när jag skall resa hem till Stockholm.

And here are my absolut favorite tights!! Toteme!! Bought them this spring and I have them on when traveling and when I want to look causal sporty. I also like that they are made for tall people. Not every day that I got tights that are a bit too long… but just perfect after a wash. Normally the other way around. Of course I will wear them tomorrow traveling home to Stockholm.

toteme_ss19_straight_light_blue_front_crop-1400x1960.jpg

Ville ha ett par snygga tighta ljusa jeans också, så även de inköptes i våras. Har haft på mig dem ett par gånger och känner mig så snygg. Även de från Toteme.

Also wanted to have new jeans so these I bought, as well, in the spring. Have used them a couple of times and I like them a lot, too!! Also Toteme.

toteme_fw19_como_grey_monogram_front-1.jpg

Och varför inte satsa på denna fina sjal, också från Toteme. Perfekt att ha nu när hösten börjar närma sig. Tänkte kika på NK för där kan jag nog plocka ut den på NK poäng. Bra va?

And why not a new scarf, also from Toteme. Perfect for the autumn. Will have a look at NK, THE department store in Stockholm. Maybe I have enough points so I can get it for “free”?

mabontomic.jpg

Är så glad över min nya iPhone. Det blev en 8:a men ingen plus denna gången. Har både sina för- och nackdelar. Det var absolut dags att byta. Men nu kommer den stora frågan: vilket mobilskal?? Använder under tiden mitt gamla Panama Smythson fodral. Skalet ovan är på min 6 plus som jag fick av en kompis och har varit perfekt nu under sommaren, innan dess hade jag ett skal från Gucci, som jag bara älskade. Vi får se om det blir något eller om jag väntar lite. Några förslag?

Nu skall jag betala räkningar och packa, men bara pyttelite, för min resa till Stockholm. Mysigt. Två huvudstäder på en vecka. Precis som på den gamla goda tiden. Vi hörs! Ciao Catharina

So happy for my new iPhone. I bought the 8, not really necessary to pay the extra for the X. I have the 6 plus before but this time no plus edition. Both advantages and disadvantages. But definitely time to change! But now the big question; which iPhone case? Are using my old Panama Smythson case at the moment. The case you above is my summer iPhone case, which I got from a friend. Mostly used was the Smythson and the Gucci, which I bought in 2017. Any suggestion?

Now it’s time to pay the bills and to pack, but just a small bag. Looking forward to it. Two capitals in a week. Just like in the old days. See you! Ciao Catharina

Pic nr 1 - GOOP and Pic nr 2-4 Toteme.