Weekly Good News and Bad News w36 & 37.

mabontomic.jpg

Hej, daxs igen för Good News and Bad News, två veckor, igen...

Hello, time for Good news and Bad news, two weeks, again...

Good News - Mysig start på hösten med fint väder blandat med lite kallare väder. Men värmen och solen är aldrig långt borta. Och då är det helt ok med regn och vind. Mysigt också att mörkret börjar smyga sig på. | Cosy start on the autumn! A mix between very nice weather and colder weather with rain and winds. And darkness is slowly coming up us. Which I do like.

Bad News - Men hög luftfuktighet, vilket jag inte tycker om. Lite oväntat då det inte är vanligt hos oss. Både här i Stockholm och i Flachau.| But what with the humidity? A lot ot that lately which I don’t like and not use to. Both in Stockholm and in Flachau.

IMG_8053.jpg.PNG

Only Bad News - Mycket död just nu. Flera i vår omgivning, framförallt kvinnor 55+ som dör i cancer. Samt vår granne och min “träningskompis” som dog i ett fall på 200 meter när hon var ute och vandrade i förra veckan. Hon var bara 36 år. Så ledsamt! Så sorgligt. | A lot of death at the moment. Many women 55+ close to us are dying in cancer. And our neighbor and “fitness friend” died last week, only 36 years old. She was out hiking and fell 200 meters. Sad. So sad.

mabontomic.jpg

Good News - Hemma i Stockholm igen. För mitt interimsuppdrag skull. Behövde lära mig lite saker för att kunna jobba på distans. Maxar tiden på jobbet och tar jag det lugnare på kvällarna, nu ensam tredje kvällen på raken. Mysigt. | Back in Stockholm. Need to learn more things for my interim assignment, in order to be able to work from home in the autumn. Long days at work his time and relaxed evenings, now I had three evenings on my own. Me like!

Bad News - Saknar maken men vi ses snart igen. | Miss husband but we will see each other again, soon.

mabontomic.jpg

Good News - Och när jag kommer tillbaka så åker vi till Kroatien och firar vår 15-åriga bröllopsdag. | And when I’m back we are leaving the next day for Croatia for our 15th years wedding anniversary.

Bad News - Inte dåligt egentligen, men visst har vi åldrats... Osäker på när kortet togs men nog 2003. | Not bad news, but we are definitely older… Not sure when the photo was taken but probably 2003.

mabontomic.jpg

Good News - Och nu när jag är hemma i Stockholm lite mer så hinner jag gå på min keramik. Två gånger. Perfekt! Tänkte träna på drejning igen. | When in Stockholm I will have time to go to my pottery class. Twice. Perfect! Will practice throwing the wheel.

Bad News - Hade velat kunna gå hela terminer men just nu är jag glad att det åtminstone blir ett par gånger per termin. | Had wish that I could have a full term but still happy to get at least a two times each term.

Vi ses! Ciao Catharina

See you later. Ciao Catharina