Kul i Stockholm. | Fun in Stockholm.

mabontomic.jpg

Hej, var hemma i Stockholm igen och jobbade. Mycket att lära för att jag sedan skall kunna göra jobbet på distans. Men tycker att det är kul och känner att jag gör något nyttigt. Är lite mindre aktiv på kvällarna för att jag orkar helt enkelt inte ha full fart på kvällarna också. Och skönt att vara lite ensam också.

Hello, I have been back in Stockholm working. A lot to learn for my new assignment. I like it and feels that I’m doing something helpful. I’m less active in the evenings because I need to rest after long working days. And I like to be alone.

mabontomic.jpg

Men naturligtvis hittade jag på saker och förra veckan blev det tre aktiviteter. I torsdags möte jag upp mina döttrar och deras kompis Louise. Först gick vi till A bar called Gemma.

But of course I’m not at home every evening, and this time I had three activities. Last Thursday I met my daughters and their friend Louise. First we went to A bar called Gemma.

public.jpeg

Och ni vet ju att vi älskar drinkar. Och här var det jättegoda!! Efter det gick vi till Misshumassu. Den var ju med på min restauranglista så nu kan jag pricka av en till. Misshumassu är en stökig (fast stökig på ett bra sätt) restaurang med riktigt riktigt god mat. Även de har fantastiska drinkar och deras bar verkar ha blivit ett riktigt vattenhål. Kommer absolut att gå tillbaka hit. Sedan avslutade vi kvällen på Riche, där en av döttrarnas pojkvän också anslöt. Så mysigt att vara ute med döttrar och kompisar. Otroligt hur mycket folk som är ute i Stockholm. Restauranger är fullbokade och barer är fulla av folk.

And you might know that we love drinks. And they have really good ones here!! After that we went to Misshumassu. It was on my list on restaurants to go to. Misshumassu is not a quite place, on the contrary, and with really really good food!! And they also have really good drinks and the bar seems to be a place to go to. Then we finished the evening at Riche, where Gaby’s boyfriend also joined. So fantastic that we can have such a good time, every time. Amazed by all people that are out and about in Stockholm. Restaurants and baras are packed!

public.jpeg

En kväll gick jag på min keramik för att dreja. Jag behövde fräscha upp handgreppen då jag inte drejat på två år nu.

One evening I went to my pottery class to throw the wheel. I needed to freshen up my knowledge about how to do it. Haven’t been doing it for two years now so have forgotten part of it.

public.jpeg

Det blev två skålar. Mysig helkväll med alla gamla keramikkompisar.

I produced two bowls. And long evening but always fun with my old pottery class friends.

public.jpeg

Förra lördagen gick åt att fixa. Lite återvinning gjordes. Sedan var det grillmiddag hos kompisar. Vi började vid sex, det skulle ju bli en tidig kväll, hehe Men jag var inte hemma förrän två på natten… lite lagom rund om fötterna. Kul hade vi!! Pratade i massor, hela kvällen. Sedan blev det söndagsmiddag med äldsta dottern, mysigt.

Därefter blev det ett par dagars jobb till, därefter tillbaka till Flachau för att åka till Kroatien. Bra tempo, precis vad jag gillar. Vi hörs! Ciao Catharina

Last Saturday I was fixing. Some recycling. Some this and some that. Then dinner with friends. We started at six, to get an early evening, hehe But I was’t home until 2 a.m. and we had a lot of fun, talking and drinking. A bit tired the day after. Perfect then to have dinner with my oldest daughter, nice and relaxed.

Then I had two more days of work in Stockholm, then Flachau for 24 hours and then off to Croatia. A tempo that I like. See you! Ciao Catharina