I gränsland mellan höst och vinter. | Autumn with a hint of winter.

mabontomic.jpg

Hej, idag var det en härlig dag här i alperna! Nästan 20 grader och stålande sol. Flera av våra kompisar passade på att åka till olika glaciärer för att åka skidor, över helgen, dels pga fint väder och  då det dessutom är Österrikes nationaldag idag, så klämdag imorgon. Men vi ville vara hemma och landa efter alla våra resor. 

Hello, today was a beautiful day here in the alps! Almost 20 degrees, blue sky and sun. Many of our friends will be skiing at the glaciers this weekend, due to the beautiful weather, and the fact that it is Austria's National Day today, so tomorrow will be a "in-between-day". But we wanted to stay at home after all our trips.  

mabonntomic.jpg

Vi bestämde oss för att ta en av våra klassiska turer med våra mtb. Det blev en tur på drygt 1,5 timma o nästan 30 km, med bra tempo, förrutom fotostoppen, hehe

We decided to take a tour with our mtb. We took our standard route, apporx 1,5 hour and close to 30 k, with a good tempo, except for stopping for taking the photos, hehe

mabontomic.JPG

Kände att min ork var tillbaka efter mycket mat och dryck i Sydafrika och Kenya, och inte så mycket träning, skönt!! Vi kör hårt på gymmet nu. Återkommer med höstens och vinterns träningsmål samt hur jag tränar, i några kommande inlägg. 

Felt that my energy was back after much drinking and dining in South Africa and Kenya, as well as less training, nice! We are working hard at the gym now. Will come back and let you know about my training goals for the autumn and winter as well as how I plan my fitness schedule. 

mabontomic.jpg

De har snöat uppe på drygt 2.000 m i går och förrgår, och samtidigt står hela naturen i höstskrud här nere. Lite senare då det är mycket barr- och granskog.  Visst är det vackert? 

It has been snowing on 2.000 meter yesterday and the day before yesterday, as well as the nature are all about autumn colours. A bit later down here since a lot of the forest is coniferous forest. And it is beautiful, right? 

mabontomic.jpg
mabontomic.jpg
mabontomic.jpg
mabontomic.jpg

Maken på väg hem. Trött i benen men full av energi. Får se om det blir fler cykelturer, åker ju en sväng till Stockholm på lördag., och mer snö kommer, så kan hända att detta var sista turen för iår. Vi får se! Och vi ses! Ciao Cathairna

Husband on his way home. Tired in our legs but full of energy. We have to see if there will be any more tours on the bike this autumn. Leaving for Stockholm on Saturday as well as more snow is in the forecast. Maybe the last, but we will see. See you later! Ciao Catharina