Fringe benefits.

DSC_6339_1401.JPG

Hej, maken är ju inte bara skidlärare utan också tennislärare så idag på morgonen plockade jag fram mina gamla tennisgrejer o fick min första privatlektion på massa massa år. Men oj vad jobbigt och svårt det var! Fick samma känsla som när jag skulle lära mig dreja på kursen i Köpenhamn i maj. #kämpacatharina

Hello, my husband is not only a ski teacher, he is also a tennis teacher so this morning I picked up my old tennis wear and got my first tennis lesson in ages. And it is hard, and difficult! Got the same feeling as when I learned how to throw the wheel in Copenhagen last month. #comeoncatharina

mabontomic.JPG

Lektionen pågick i två timmar, och då var jag helt slut!! Men kul! Vi kommer att ta med oss våra tennisgrejer till Kroatien, som vi åker till på fredag. Där har de 550 grusplaner, så vi lär få till det där. Och maken är taggad på att ge mig lektioner, så bara att utnyttja. Och det är ju inte helt vanligt att funkar att ha maken som lärare, men ser fram emot att spela som ett proffs! 

The lesson lasted two hours, and then I was really tired!! But it was fun. We will bring our tennis gear to Croatia, where we go on Friday for two weeks. There they have 550 clay courts, so we will be able to play a couple of times each week. And my husband is a really good teacher, also to me (which is not a given, right?), so looking forward to learn to play tennis like a pro!! 

DSC_6334_1403.JPG

Flachaus tennisplats, med fyra grusbanor, ligger vackert. I bakgrunden ser ni delar av skidpisten. Nedan ser ni Bojan, min man, när han visar en perfekt avslutning på ett backhandslag. Med på bild är också min tennispartner; Rupert Maier (kusin till Alex och Herrmann Maier). 

Here you see Flachau´s tennis court, with four places, with beautiful surroundings. In the background you can see the ski slope. Below you see how Bojan is showing a perfect finnish to a back hand swing. And you can also see my tennis partner; Rupert Maier (cousin to Alex and Herrmann Maier). 

DSC_6338_1405.JPG

Därefter stack vi iväg på en cykeltur, vår standard på 25 km, och sedan grillade vi i trädgården. Mums! Nu är jag helt slut. 

And then we went for a bike ride, our standard on 25 km, and then I was really really tired! We grilled in the garden in afternoon, really nice! 

DSC_6346_1406.JPG

Imorgon blir det bakning av jordgubbstårta! Vi skall fira lill-midsommar (för visst kan man göra det, precis som man gör med julafton hemma) m Mona o Alex imorgon kväll. Vi behöver komplettera med glas och tallrikar till våra stugor också så vi tar en sväng till IKEA, där vi passar på att köpa sill o knäckebröd. Ha en fortsatt skön söndagkväll. Catharina

Tomorrow we will celebrate Midsummer with Mona and Alex (a super big holiday in Sweden, where it is also common to celebrate Christmas before Christmas Eve with other parts of the family that can't attend at the Christmas Eve and we called it Little Christmas, so I thought we could a a Little Midsummer, haha). I will make a strawberry cake with a lot of cream and buy herring and knäckebröd at IKEA. We need to go there any way since we need to buy a couple of things for our cottages, before the guests arrive in July. Have a nice Sunday evening! Ciao Catharina