Sol, åska och underbar mat. | Sun, thunder and delicous food.

mabontomic.jpg

Hej, igår blev det en dag utan uppkoppling, skönt! Tränade, läste och solade och umgicks. Idag hade vi tänkt att åka och bada efter frukost men då drog ett åskväder över oss så vi bestämde oss för att kasta om dagen, så nu sitter vi och myser på vår uteplats. 

Hello, yesterday I went off line, nice! Spending the day with fitness, reading and sun bathing and just being. Today we had planned to go swimming after breakfast but a thunderstorm passed by so we decided to stay at home in the morning and go swimming in the afternoon instead, so now we are just relaxing. 

mabontomic.jpg

Här äter vi så god mat! Vi köper frukt och grönskare hos en handlare som har sin trädgård precis bakom och allt är närodlat och färskt! Älskar vattenmelon! De var färdiga nu i lördags. Vanligtvis är de mogna en vecka senare, men då det har varit så varmt hittills i sommar så har de mognat tidigare. Mums! 

The food is soooo good here! We are buying our fruits and vegetables at a local vegetable stand where they grow all what they sell in the garden behind the stand. And everything is locally produced and fresh!! I love water melon! They were ripe this week. Normally they are not ready until a week later, but due to the warm weather until now they are ready now. Yummy!! 

mabontomic.jpg

Tyvärr är jag ju allergisk mot allt ovan; äpplen, päron, nektariner, fikon, persikor, körsbär mao alla kärnfrukter. Men jag tittar gärna på dem och minns hur de smakar. 

Unfortunately I'm allergic to most fruit with stone in it, such as; apple, pears, peaches, figs, cherries etc etc. But I can still look at them and sort of feel the taste. 

mabontomic.jpg

Och vilka grönsaker...

And the vegetables...

mabontomic.jpg

Och här grillas orada på utegrillen till gårdagens middag. Och till det åt vi mangold

And yesterday we grilled orada at the outdoor grill. And we served it with mangold

mabontomic.jpg

Ovan ser ni när dagens regnväder drar över oss med utsikt över vår pool. När vi inte badar så kommer svalorna hit och dricker vatten. De flyger över och dricker i farten, häftigt att se. Ska försöka fånga dem på bild. Så som ni förstår så myser vi 100%. Vi ses imorgon! Catharina

And above you see our pool with the rain weather coming in. When we are not swimming in the pool the swallows are drinking water. They are flying over and drinking from the water while make a short dip into the water.. Shall try to catch them on camera. So as you understand, this is 100% relaxing. See you tomorrow. Ciao Catharina