Vi har nu kommit till Porec. | We are now in Porec.

Porec, Croatia 2017

Porec, Croatia 2017

Hej, är allt bra? Här är allt toppen! Vi har nu installerat oss i vårt hus. Fjärde året som vi hyr, och tredje året i rad. Samma två veckor! Idag har vi tagit det lugnt och packat upp och fixat. Det blev sent igår när vi hämtade Mimmi på flygplatsen i Pula men maken och jag kom ändå upp relativt tidigt idag och tog en powerwalk längs kajen i Porec för att sedan gå till piazzan för att köpa lite färsk fisk och grönsaker. 

Hello, is all ok? Here everything is great! We have now installed ourselfs in the rented house, forth time and third year in a row. The same two weeks! Today we have taken it easy and unpacked and fixed things. Yesterday we came home late, after picking up Mimmi from the airport in Pula. Despite that we managed to wake up rather early to go for a power walk in the city of Porec. After we went to the piazza to buy fresh fish and vegetables. 

Porec, Croatia 2017

Porec, Croatia 2017

På morgonen vid åtta var det 30 grader så vi svettades och pustade lite. Men nu på eftermiddagen har ett regnväder dragit förbi, välbehövliga droppar och lite svalare, typ 22 grader, men imorgon blir det över 30 grader igen. 

At eight this morning it was over 30 degrees so it the power walk was a bit slow. But now it has been raining, so it is cool, around 22 degrees, nice. But tomorrow it is back to over 30 degrees again. 

Porec, Croatia 2017

Porec, Croatia 2017

Ikväll kommer fler gäster; mina ex-svärföräldrar kommer med båt från Venedig. De hälsar på oss regelbundet, och senast hälsade de på oss i julas i Flachau, mysigt! De stannar till fredag morgon då de åker tillbaka till Toskana då resten av deras stora familj kommer och hälsar på, i olika omgångar. Vi har planerat lite sightseeing, salta bad och goda middagar, både hemma och ute på restaurang. 

Tonight more guests are coming; my ex parents-in-law will arrive with boat from Venice. They visit us on a regular basis and last time was last Christmas in Flachau, very nice! They stay until Friday morning when they are going back to Tuscany, where they have a large apartment, and the rest of their family will visit them. We have planned some sightseeing, swimming in the salty water and nice dinners; both at home and in restaurants. 

Porec, Croatia 2017

Porec, Croatia 2017

Nu är det dags att fixa räkningar och fakturera lite. Sedan läser jag nog lite tills det är daxs att hämta svärföräldrarna. Just ja, en dusch också... Vi ses imorgon! Catharina

Now it is time to pay some bills and do some invoicing. Then I will probably read a bit until it is time to pick up the in-laws. And yes, need to take a shower as well... See you tomorrow! Ciao Catharina