Mini Vacay & Discover Weekly

IMG_1604.JPG

Hej, när ni läser detta inlägg är vi redan på god väg, hoppas jag, ner till Murter i Kroatien. Vi bestämde oss hastigt och lustigt att ta en liten minisemester. Vi får se om det är en god idé eller inte, dels pga högsäsong och dels pga värmeböljan nere i södra Europa. Vi har packat lätt; shorts, t-shirts, solglasögon, bikini och baddräkt och solskydd. Och något att läsa, naturligtvis! 

Hello, when you are reading this posting we are on our way, I hope almost there, in Murter in Croatia. We decided all of a sudden to take a mini vacay. Let's see if it is a good idea or not; high season and heat wave. We have packed really light; t-shirts, shorts, sunglasses, bikini, swimsuit and sun screen. And of course, something to read, of course! 

IMG_1605.JPG

Tänker ta en powerwalk på morgnarna innan det blir för het. Tror ju att resten av dagarna blir på båt eller i skuggan. Vi var i Murter i september förra året, där Bojans kusin med man har ett sommarhus. Kolla här och här, från den resan. 

Planning to take power walks in the mornings before the heat strikes. Think the rest of the days will either be on a boat or spending time in the shadow. We went to Murter last September, where Bojan's cousin with husband have a summer house. Check here and here, on our trip back then. 

IMG_1606.PNG

Och ni som följt mig ett tag vet ju att jag älskar musik. Och har ni kollat in Discover Weekly på Spotify? Vilken bra grej!! Baserat på vad jag har lyssnat på så får jag en ny lista varje vecka, och vilken bra musik (hehe inte så konstigt eller?)!! Listan är ny varje måndag så glöm ej att spara om ni hör några bra låtar senast söndag kväll. Egentligen är jag inte så förtjust i att man får saker (nyheter, musik, läsning mm mm) utifrån vad man läser då jag anser att det är begränsande. Jag vill utforska och hitta nytt, men en lista utifrån min smak, japp det gillar jag! 

Ni får höra hur vi har det på vår minisemester imorgon. Vi är här till onsdag kväll. Vi hörs! Catharina

And you who have been following me for a while knows that I love music. And have you checked Discover Weekly at Spotify? Love it! Based on what I'm listening to, I get a new list every week, and it is really spot on (not so strange right, hehe!). There is a new list every Monday, so don't forget to save the goods songs before Sunday evening. I'm really not that much into getting targeted content such as news, music and articles because I think it narrows my mind. I want to ready new things and search for things outside my interest, but one list, perfect!! 

I will of course show you our stay in Murter tomorrow. We are there until Wednesday evening. See you! Ciao Catharina