Safari & Big 5.

Nambiti Game Reserve, September 2017

Nambiti Game Reserve, September 2017

Hej, nu är vi på safari. Närmare bestämt i Nambiti Game Reserve och vi bor på den privata lodgen Idwala. Vi kom igår tidig kväll och imorse var vi uppe på vår första tur. Vi steg upp kvart över fem och vi tog en snabb kaffe, klädde oss varmt och sedan var vi på väg. 

Hi, we are now on safari. We are in Nambiti Game Reserve and we are staying at the private lodge Idwala. We arrived early last night and this morning we took our first tour. We went up quarter part five this morning and drank a coffee, dressed warm and then we were off. 

Nambiti Game Reserve, September 2017

Nambiti Game Reserve, September 2017

Big 5 är målet på en safari och för följande djur ingår i Big 5; lejon, elefanter, afrikansk buffel, noshörning och leopard. Och vi såg 4 av 5 på första turen. Vilken lycka! Vi såg alla utom leoparden. 

Big 5 is the goal during safari game driving and the following animals are the Big 5;  the lion, elephant, african buffalo, rhino and leopard. We saw 4 out of 5 on our first tour! We were so happy!! Only animal that we missed was the leopard. 

Nambiti Game Reserve, September 2017

Nambiti Game Reserve, September 2017

Nedan ser ni några bilder från morgonens tur. Vi var ute i fyra timmar, från 6 - 10. Helt fantastiskt! Vi såg massa andra djur också som giraffer, zebras, gnu mm mm Och vi såg också massa av alla djuren. 

Below you see some of the photos I took this morning. We were out four hours; 6-10. Absolutely fabulous! And we also saw a lot of other animals as well such as giraffes, zebras, gnu etc etc. And we saw a lot of all animals. 

Nambiti Game Reserve, September 2017

Nambiti Game Reserve, September 2017

Nambiti Game Reserve, September 2017

Nambiti Game Reserve, September 2017

Nambiti Game Reserve, September 2017

Nambiti Game Reserve, September 2017

Nambiti Game Reserve, September 2017

Nambiti Game Reserve, September 2017

Nambiti Game Reserve, September 2017

Nambiti Game Reserve, September 2017

Nambiti Game Reserve, September 2017

Nambiti Game Reserve, September 2017

Nambiti Game Reserve, September 2017

Nambiti Game Reserve, September 2017

När vi är på game drive tar vi alltid en paus, och då dricker vi half and half; kaffe och varm choklad tillsammans. Så gott!! Ni kommer att få se massa bilder under kommande dagar från vad vi hittar på här! Nu blir det middag med vänner och här blir vi som mest 18 person under helgen. Så safari och party!!! Vi ses! Catharina

When you are going for a drive you always take a break and we then drink half and half; coffee and hot chocolate. Delicious!! You will see a lot of photos during this upcoming week. Hope you will not get tired of all the photos. Now it will dinner and a lot of friends will arrive during this week-end, up to 18 people. So safari and party!! Good combination!! See you, ciao! Catharina