Happy Monday!

mabontomic.jpg

Godmorgon och Happy Monday!! Tror att detta är första gången jag njuter av att vi har sommartid. Japp, det stämmer. Första gången. Är upp vid halv åtta mao vid halv sju. Men skrev ju att jag har blivit morgonpigg på äldre dar, hehe kolla här på det inlägget. 

Good Morning and Happy Monday! I think this is the first time EVER that I do enjoy the change to summer time. Yes, really! First time. I'm up at 7.30 am, i.e. 6.30 am. But wrote about my new me in this posting... 

Jag är ju ensam hemma nu i några dagar och imorse öppnade jag balkondörren på glänt och frisk luft strömmade in i sovrummet tillsammans med fågelkvitter. Äter frukost tidig och lyssar på P1. Jag skall strax ner till våra stugor och städa andra stugan idag. Igår körde jag Boyband 90 & 00-talet när jag städade och det blev allt ett par danssteg. Och kan visst en massa av texterna. 

I'm alone for a couple of days and this morning I'm open the balcony door in our bed room and got fresh air flowing into the bed room as well as hearing the birds sing. Eating breakfast early and listening to the Swedish Radio. Will soon start to clean one of the Chalets. It takes about 4 hours, alone but without stress, so ok. Did the same thing yesterday and then I listened to the playlist Boyband 90' & 00'. A couple of dance moves came spontaneous as well as I do know a lot of the lyrics, hehe

Skall även påskpynta huset och fixa lite saker idag. Imorgon kommer maken med syster, systerdotter och pojkvän till oss så huset blir fullt i veckan. Lite skidåkning naturligtvis, men även städning av stugorna igen, i slutet på veckan. 

Men tills dess njuter jag av att vara ensam hemma! Ha en riktigt bra, kort, vecka! Happy Monday and ciao Catharina

Will also decorate the house for Easter and fix a couple of other things today. Tomorrow my husband, his sister with daughter and boyfriend will arrive so then the house if full again. Some skiing and more cleaning, towards the end of the week. 

Until then, I'm enjoying to be home alone!! Have a good, and short, week! Happy Monday and ciao!! Catharina