Vienna calling!

Hej igen! Sitter nu på tåget till Wien för en weekend med.... Gunnel! Vi verkar inte få nog av varandra. Nu när vi bor längre ifrån varandra gäller det att hitta nya sätt att träffas och när Gunnel sa att hon hade jobbmöte i Wien och jag inte hade något för mig så bestämde vi raskt att ta en helg i Wien.  För mig är det drygt 3 timmars tåg, så enkelt och smidigt. Kom på att sist vi var i Wien tillsammans var 1983. Då också med tåg, närmare bestämt Interrail. 

Falco, Österikes mest berömde popartist, var jättepopulär under tidigt 80-tal så lite musiknostalgi passar väl bra tillsammans med bilden nedan.  

Good morning! I'm now on the train to Vienna for a weekend with... Gunnel! We can't get enough of each other. But we have to find new ways to keep seeing each other now when we are living even further apart. Gunnel are in Vienna for work and since I'm living not too far away and had nothing better to do, we decided to see each other. And the last time we were in Vienna together was 1983. 

Falco, Austrias most famous pop artist, were really popular during early 80's and this song seems to suit the picture below, right? 

Oppolzer, Grinzing, Vienna 1983

Oppolzer, Grinzing, Vienna 1983

Vi har alltid varit bra på att turista; shopping, kultur & party. Jag tror att vi här dricker vår första (men inte sista den kvällen) spritze. 

Vi har inte bestämt vad vi skall göra denna helgen, förutom att gå på en klassisk konsert men vädret skall bli helt suveränt, sol och 24-26 grader men det lär blir fullt upp! Ett kort besök på Louis Vuitton för inköp av axelrem och almanacka 2017 är planerat. 

We have always enjoyed travelling together and we do it all; shopping, culture and party. Here we are drinking our first (but not last) spritzes. 

We have not decided what to do this weekend but the weather is going to be fantastic so a lot of walk-and-talk for three days. We have booked a classic musical concert and a short visit to Louis Vuitton store is planned.  

Porec, Croatia 2016

Porec, Croatia 2016

Efter vår fantastiska semester i Dalmatien åkte vi upp till Istrien ett par dagar, närmare bestämt till Porec, där vi brukar hänga. Här har vi alla kompisar och känner oss som hemma. Åter i Flachau sedan en dryg vecka och det har blivit lite funderingar och jobb med mina framtidsplaner, mer cykling och även firandet av vår 12-åriga bröllopsdag!!! 

After our fabulous vacay in Dalmatia, we went to Istria, Porec for a couple of days. This is our town / area and in Croatia and here we have all our friends and we really feel at home. Back in Flachau we have been mountain biking, I have been doing some further planning of my future (I'm taking my time) and celebrating our wedding anniversary. 

Our wedding, Dubrovnik 2004

Our wedding, Dubrovnik 2004

Vi har haft en distansrelation från början och det blev drygt 14 år isär innan vi äntligen kunde bo ihop, så nu firade vi ordentligt!! 

Vi hörs igen i nästa vecka! Återkommer med hur helgen i Wien blev, sedan blir det besök från våra finska kompisar; Heidi & Mattiesko, innan det blir en vecka i Stockholm, lite oplanerat men kul.  Catharina

We have been living apart from start and after almost 14 years, we are now finally living together, so it felt extra good to celebrate our 12 years anniversary!!

You will hear back from me next week! Then I will let you know how the weekend in Vienna went, we will have friends from Finland visiting; Heidi & Mattiesko, and then back to Stockholm, new plans came up this week but looking forward to it. Ciao! Catharina