Höst i alperna.|Autumn in the Alps.

Jägersee, Salzburgerland, Austria 2016

Jägersee, Salzburgerland, Austria 2016

Godkväll i stugan! Nu har hösten kommit och idag tog vi en promenad, och jag ville dela med mig av den vackra naturen. Jag har inte kommit så långt i min fotokarriär och jag kan inte redigera bilder än, så det ni ser är så det faktiskt ser ut. Vackert eller hur? 

Snön har kommit på ca 1400 m höjd, och det är vi glada för. Hoppas det kommer mer snart! Här är allt orört! Vattnet går att dricka direkt från sjön och mossan växer på träden. Bilden nedan kanske ni känner igen? Den var med på mitt första blogg-inlägg. 

Hello! Now the autumn has finally arrived here and today we took a walk at one of our favorite places; Jägersee. And I just wanted to share with you how beautiful it is!! I can't edit my photos yet, so what you see it true colours without any changes.

As you can see the first snow is now covering the top of the mountains, approx 1400 m, and we are happy for that, waiting for the winter! Here the nature is at it's best; you can drink the water in the sea and look at the moss at the trees. And you might remember the same tree? It was on my first blog post! I love it!! 

Jägersee, Salzburgerland, Austria 2016

Jägersee, Salzburgerland, Austria 2016

Jägersee, Salzburgerland, Austria 2016

Jägersee, Salzburgerland, Austria 2016

Jägersee, Salzburgerland, Austria 2016

Jägersee, Salzburgerland, Austria 2016

Jägersee, Salzburgerland, Austria 2016

Jägersee, Salzburgerland, Austria 2016

Pumpkins, Wagrain 2016

Pumpkins, Wagrain 2016

På hemvägen stannade vi till framför en bondgård som hade självplock av pumpor. Så det blev några för dekoration och några för soppa.

Godnatt och sov så gott! Vi hörs av lite senare i veckan. Catharina

On our way home we stopped by a farm and bought some pumpkins. Some for decoration and some for a soup to come. 

It is soon time for bed but see you later in the week! Ciao! Catharina