Lycka. | Happiness.

Me, Flachauwinkl, May 2017

Me, Flachauwinkl, May 2017

Hej, vad skönt det är med sol och värme! Idag blev det premiärtur med min mountain bike, och det var ren lycka jag kände när jag satte mig på cykeln. Är i bättre form än förra året, så denna säsongen ser lovande ut. Cyklade ensam, maken partajade lite mycket igår, och tog vår standardtur förbi Flachuawinkl. 45 minuter i varierande uppförslut, och sedan 35 minuter hem. Lagom startrunda.

Hello, so nice with warm weather and sun. Today it was premier for me and my mountain bike for this season. And it was pure happiness from start to finish. In better form then last year, so this season looks good. Went out alone, since my dear husband did party a bit too much yesterday. I took our standard route to Flachauwinkl. 45 minutes slightly up and then 35 minutes down. Just right! 

Flachauwinkl, May 2017

Flachauwinkl, May 2017

Här är min fina cykel; Ghost

My nice bike; Ghost. 

Flachauwinkl, May 2017

Flachauwinkl, May 2017

Och här ser ni lite av den vackra vyn på ditvägen, taget med min mobil. 

And here are some pics from the my view, taken from the mobile. 

Flachauwinkl, May 2017

Flachauwinkl, May 2017

Imorgon blir det samma sträcka men lite längre, direkt på morgonen. Längtar. Vi ses! Catharina

Tomorrow we will do the same route, but a bit longer, in the morning. Looking forward! See you! Ciao Catharina

Flachauwinkl, May 2017

Flachauwinkl, May 2017