Walk-and-talk.

mabontomic.jpg

Hej, här kommer lite bilder från gårdagens PW i min förtrollade skog som ligger precis bredvid vårt hus. 

Hello, here are some pics from my PW in my enchanted forest that is right by our house. 

mabontomic.jpg

Pratade med min yngsta dotter via WhatsApp (bästa appen!!) och vi gjorde en sk Walk-and-Talk. Vi bestämde att vi skulle göra detta regelbundet, minst ett par gånger i veckan. En timma att prata om allt mellan himmel jord, trots att vi bor långt ifrån varandra just nu, så känns det som att vi är så nära. Skall kolla med min äldsta om vi kan göra samma sak, då från flygplatsen på söndag kväll, hennes tid tidig eftermiddag i Burlington, Vermont.  Tjejerna gör så regelbundet och har gjort sedan den ena flyttade över atlanten, mysigt! 

 

Talked to my youngest daughter via WhatsApp (best app!!) and we did a Walk-and-talk. We decided to do this on a regular basis, at least a couple of times a week. An hour to talk about all and nothing, despite that we are living far from each other at the moment, but it feels that we are really close. Shall check with my oldest if she want to do the same while I'm in the airport on Sunday evening, i.e. her early afternoon in Burlington, Vermont. The two sisters are doing like that a lot the last year despite that there is an ocean between them, nice! 

mabontomic.jpg

Visst är det fint? 

Nice, right? 

mabontomic.jpg
mabontomic.jpg

Och vet ni vad som hände mig i eftermiddags??? Jo, jag fick en allergisk reaktion, relativt stor, med ett igenmurat öga. Tur att jag hade både ögondroppar och allergitabletter. Kom på att jag hade ätit en rå potatis??!! Och japp, ger samma reaktion som om man äter kärnfrukter (äpplen, päron, persikor, plommon, körsbär alltså alla goda frukter) och nötter om man har korsallergi, vilket jag har från björkpollen. Hade ingen aning, kärnfrukter har jag ju låtit bli i typ 15 år. Nu är jag helt slut så skall gå och mysa i sängen med tredje säsongen av Fargo. Äsch!! Catharina

And do you know what happened to me this afternoon??? I got an allergic reaction, a rather bad one, with an eye totally closed. But luckily I had eye drops and allergy tablets at home. Thinking about what I had eaten, I realised I ate a raw potato, while peeling potatoes for the dinner. And yes, obviously raw potatoe can give the same allergy reaction as stone fruits (apples, pears, peaches, plums i.e. all good fruits) and nuts if you have  a cross allergy, which I have from birch pollen. Had no idea. Stone fruits I haven't eaten for like 15 years. Now I'm completely finished so will go to bed a watch the third season of Fargo. Äsch!! Ciao Catharina